How do I become an affiliate?

Als eerste logt u in op eigen klantaccount. Heeft u nog geen klantaccount, maak dan eerst een klantaccount aan.
Hierna gaat u naar Mijn Account en vervolgens naar Affiliate Programma. Dit is de een na laatste keuze-optie onder het 'Mijn Account' menu aan de linkerkant. Wanneer u hierop klikt krijgt u de hieronder afgebeelde pagina te zien.Dit is uw persoonlijk overzicht van het Affiliate programma.

Onder Samenvatting ziet u u achtereen volgens beschikbare saldo, totale verdienste en totale verdiensten sinds de start.
Het beschikbare saldo toont het bedrag dat op uw account staat en aan u uitbetaald kan worden.
De totale verdiensten is toont het totaal dat u hebt verdiend.
De totale verdiensten sind de start toont het totaal dat u verdiend heeft sinds u deel bent gaan nemen aan het Affiliate Programma.

Onder de samenvatting ziet u de Campagnes waaraan u kunt deelnemen. In het voorbeeld hierboven wordt 1 campagne getoond 'FelinaWorld Affiliate Campaign 2'.
Het tarief toont het percentage dat u ontvangt van het bestelbedrag van een klant die via de link op uw site naar FelinaWorld.com is gekomen en een bestelling heeft geplaatst.
Verdiensten toont het totaal bedrag aan verdiensten via uw link voor deze campagne.
Status toont of de campagne actief is of niet actief.
Onder Actie staat achter de betreffende campagne een link bekijken. Door hier op te klikken gaat u naar een volgend scherm waar u de details van de campagne kunt vinden, die nodig zijn om de juiste link op uw website te plaatsen.Het belangrijkste op deze Campagne pagina (in dit voorbeeld 'FelinaWorld Affiliate Campaign 2') zijn de regels:
(1) Website link.
Hier vult u de url in waar u vanaf uw site naar toe wilt linken. In het voorbeeld hierboven is de url: http://www.felinaworld.com/nl/lemax.html gebruikt. Dit betekent dat u met de gegenereerde link bezoekers op uw site doorstuurt naar de lemax.html pagina.
(2) Bron voor verkeer.
Hier vult u een eigen term of iets dergelijks in, waardoor u in de rapportages kunt terug zien wat de verdiensten zijn van deze url.
(3) Genereer link voor op uw site. Dit is de belangrijkste.

Nadat (1) en (2) zijn ingevuld klikt u op deze button en ziet u in het vak eronder 'Tracking Link' de url verschijnen die u in zijn geheel moet copieren om te plaatsen op uw eigen site.

VOORBEELD:
Stap 1: Vul bij (1) Website link de volgende url in: http://www.felinaworld.com/nl/lemax.html om klanten op uw eigen website naar onze lemax pagina door te leiden;
Stap 2: Vul bij (2) Bron voor verkeer, bijvoorbeeld: Lemax in;
Stap 3: Klik op de button Genereer link voor op uw website;
Stap 4: Kopieer de hele url die onder de button in het vak staat, naar uw eigen website.

U bent nu klaar om geld te gaan verdienen!